Pénzbehajtás

Miben segíthetünk?
 • Vagyonfeltárás
 • Kintlévőségek, vevőkövetelések kezelése behajtása
 • Végrehajtási eljárás megindítása iránti intézkedés
 • A végrehajtó munkájának nyomon követése
 • Személyes közreműködés a végrehajtási eljárásban
 • Gazdasági Társaságokkal szembeni követelés esetén:

-vagyonfeltárás, felszámolási eljárás kezdeményezése

-az ügyvezető felelősségének vizsgálata, perbefogása


Engedje meg, hogy röviden ismertessem szakmai tapasztalatainkat

A végrehajtás területén szerzett tapasztalataink, naprakész jogszabályismereteink 18-éves szakmai multra tekint vissza, ugyanis akkor kezdtük el köztisztviselőként a végrehajtói pályánkat. Ez annyit tesz, hogy ügyintézőink végrehajtóként, gazdasági nyomozóként és nem utolsó sorban jogászként, jelentős tapasztalattal rendelkeznek más "BEHAJTÓ" cégekkel szemben, mert ilyen múltat nem sokan mondhatnak magukénak.

Társaságunk több tevékenységi körrel, szakmailag maximálisan felkészült szakemberek közreműködésével, komplex ügyintézés keretében végzi tevékenységét. Ezen tevékenységek közé tartozik a kintlévőségek, vevőkövetelések kezelése. Ezt a tevékenységet hétköznapi nyelven pénzbehajtásnak nevezzük.

Cégünk nem a klasszikus értelem vett "BEHAJTÓ" cég, Társaságunk kizárólag a törvényesség keretein belül tevékenykedik. Ezáltal megvédjük Megbízónk érdekeit és megteszünk mindent annak érdekében, hogy a követelés részben, vagy egészben megtérüljön a felmerült költségekkel együtt.

Ebből is látszik, hogy teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Ügyfeleinknek nem kell a továbbiakban veszekedésekbe menő vitákba bonyolódniuk, mi tarjuk a kapcsolatot az adóssal a behajtás bármely területéről is legyen szó. Elsődleges célunk az önkéntes fizetés elérése. Állítom onnan is be lehet szedni pénzt, ahol láthatóan nincs. Ennek eredménytelensége esetén, végrehajtási kényszer keretében intézkedünk a követelés behajtása céljából.

Tovább olvasom...

Rendelkezik tartozáselismerő nyilatkozattal, kölcsönszerződéssel, ki nem egyenlített számlákkal és más egyéb dokumentummal?

Hiába mindez, ha az Ön által nyújtott kölcsön, kintlévőség, vevőkövetelés, magánokiratban foglalt követelést alátámsztó teljes bizonyító erejű okirat, ha annak behajtása iránt nem intézkedik. A jogszabályok értelmében a behajtáshoz való jog 5-év elteltével elévül, amennyiben bizonyítható módon nem intézkedett annak behajtása érdekében.

Ne várjon akkor sem, ha az adós letítlható jövedelemmel, ingó-ingatlan vagyonnal nem redelkezik. Nem az számít, hogy mivel nem rendelkezik az adós, hanem az, hogy korábban mivel rendelkezett és az hová lett! Fedezetelvonás, vagyonkimentés történt-e? Nos ezért tesszük a dolgunkat, hogy kiderítsük.

Ez a tevékenység nagyon szerteágazó, így annak részletes ismertetése lehetetlen. Az alapfogalmakkal és néhány jogszabállyal sokan tisztában vannak, főleg a devizahitel miatt eladósodottak körében és más területen is, de aki ezt a szakmát nem gyakorolta, soha nem lehet tisztában az összes lehetőséggel.

Ezt könyvekből megtanulni nem lehet! Csakis és kizárólag a sok éves tapasztalat és a kapcsolódó jogszabályok ismerete az, ami a sikerhez vezethet. Természetesen van olyan is amikor tényleg nincs mit tenni, ott a kivárás a lényeg, mert, ha már elindult a végrehajtás az elévülést minden végrehajtási cselekmény megszakítja, vagyis újre kezdődik.

Megbízónkkal minden esetben megbízási szerződést kötünk

Tevékenységünket sikerdíj ellenében végezzük, így a behajtott követelés nagyságrendje határozza meg a jutalék nagyságrendjét.

A várható költségeket minden esetben a megbízónak kell előlegeznie, és az adós viseli.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, várjuk jelentkezését az elérhetőségeink bármelyikén.

Minek nézzen utána, mielőtt megbízást ad?

Tovább olvasom...
Ha kételyei támadnak az alábbiakat tegye meg!
 1. Keressen meg pár behajtó céget és hasonlítsa össze a kínált szolgáltatást
 2. Kötnek-e vállalkozói szerződést?
 3. Milyen szakmai tapasztalattal rendelkeznek?
 4. Kérdezzen rá, mit hogyan kívánnak tenni a siker érdekében?
 5. Vesse össze az ajánlatokat
 6. Nem minden esetben az alacsony ajánlat a megfelelő

Cégünk vállalja
 • magánszemélyek, gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók, nonprofit szervezetek, társasházak kintlévőségeinek kezelését, beszedését. Megbízási szerződésen alapuló elismert követelés behajtását. Végrehajtási eljárásban történő teljes körű képviseletet.

  Teljes körű könyvelést, számviteli feladatok ellátását, adótanácsadást, állandó képviselettel. Adóhatósági eljárásokban, úgy mint felszámolási, vagyonosodási költségvetési eljárásokban történő képviseletet.

Tovább olvasom...
 • szerkesztés alatt!

Olvass tovább